Účinné poradenské služby prežívajú boom - Cholvad, V.
Podstata a zmysel činnosti firmy American Appraisal Associates na Slovensku. Využívanie konzultačno-poradenských služieb. Služby, spolupráca a pomoc kvalifikovaných expertov pri trhovom ohodnotení všetkých hmotných aktív.