Predpoklady uplatnenia public relations v hospodárskej praxi - Lipianska, Júlia
História public relations od prelomu 19. stor. po súčasnosť. Public relations hospodárskych organizácií. Hlavné úlohy, ciele a funkcia public relations. Organizácia public relations v podniku. Štruktúrny model oddelenia public relations.