Chemický a farmaceutický priemysel si udržiava dynamiku - Prosnan, Jozef
Chemický a farmaceutický priemysel sa výrazne podieľa na zvyšovaní výkonnosti slovenského hospodárstva. Rast odbytu, pridanej hodnoty a produktivity práce. Vývoz a dovoz. Príčiny vyčerpanosti externých faktorov rastu v r. 1996. Ekonomické ukazovatele v r. 1995: gumárenský priemysel, spracovanie ropy, výroba chemikálií a chemických vláken, spracovanie plastov. Výsledky chemického a farmaceutického priemyslu v r. 1995 a v období r. 1992-1995.