Chémia
Z obsahu sekcie: Chemický a farmaceutický priemysel si udržiava dynamiku. Najväčšie chemické a farmaceutické firmy SR. Akcie chemických firiem patria medzi najobchodovanejšie emisie. Slovenská chémia na prahu tretieho tisícročia. Slovenské chemické firmy sa orientujú na získanie certifikátov kvality. Chemický priemysel a životné prostredie.