Nezameniteľná pozícia chemického priemyslu v každej vyspelej ekonomike - Hrnčířová, T.
Chemický priemysel vo vyspelých krajinách sa rozvíja rýchlejšie ako priemysel celkovo. Dynamický rozvoj chemického priemyslu v krajinách CEFTA. Chemický priemysel v ČR, problémy a predpoklady ich riešení. Obchodné vzťahy v chemickom priemysle medzi ČR a SR.