Vo svete vznikajú nové schémy riadenia starostlivosti o zdravie - Gollvitzerová, Eva
Trendy vo vývoji farmaceutického priemyslu v Európe a vo svete. Požiadavka trhu na preventívnu starostlivosť o zdravie populácie zo strany farmaceutického priemyslu. Tendencia fúzií a akvizícií vo farmaceutickom priemysle. Strategické dôvody integrácie. Koncept medicíny založenej na dôkazoch o bezpečnosti a účinnosti farmaceutických výrobkov. 60 najväčších farmaceutických spoločností sveta.