Ako uvariť dobrú polievku? - Matyášová, D.
Riaditeľka spoločnosti Nestlé Food, s.r.o. Prievidza Darina Matyášová o príprave sušených polievok v závode, ktorý vznikol privatizáciou spoločnosti Carpathia.