V centre pozornosti je zákazník - Artzimovitch, V.
Generálny riaditeľ Nestlé Food pre Českú republiku a Slovensko Viktor Artzimovitch o trojročnom pôsobení firmy Nestlé Food na Slovensku (odkúpenie 100 perc. akcií Carpathie Prievidza r. 1992).