Nadštátna spolupráca plynárenstva - Bujačková, E.
Význam nadštátnej spolupráce pri ťažbe a použití zemného plynu. Nové plynovodné spojenia. Perspektívna oblasť Severného mora. Diverzifikácia zdrojov.Projekty spolupráce v oblasti prepravy a dodávok plynu a v oblasti privatizácie.