Pre plynárov je prvoradý rast spotreby - Tokárová, L.
Hospodárenie Slovenského plynárenského priemyslu (SPP), š.p. Bratislava v r. 1995. Spoľahlivý zdroj zemného plynu za prepravné služby. Hlavné rozvojové investičné akcie a strategické zámery SPP.