Symbióza tvrdej disciplíny a sklenenej krehkosti - Hučko, M.
Riaditeľ spoločnosti Xandra Slovakia Milan Hučko a obchodný riaditeľ Pavol Stručka o rozširovaní aktivít známej spoločnosti na výrobu brúseného skla.