Cofax
Z obsahu sekcie: Zoznam vystavovateľov na výstave informačných a komunikačných technológií Cofax 96. Trendy počítačovej grafiky v r. 1996. Aplikáciám virtuálnej reality sa na Slovensku venuje málo pozornosti. Lucent Technologies je jednou z nástupníckych spoločností AT and T. Moderné služby v privátnych sieťach. EuroTel sa usiluje o posilnenie svojej pozície na trhu. Služby súvisiace s Internetom ponúka na Slovensku čoraz viac firiem. Finančné trhy reagujú na nové spôsoby komunikácie.