Filozofia podnikania úspešnej firmy - Dobrota, D.
Z vystúpenia generálneho riaditeľa a.s. SOFTIP v Banskej Bystrici, pôsobiacej v oblasti informačných technológií, na XVII. riadnom zhromaždení HNclubu. Najvýznamnejšie dodávky. Systém riadenia, prístup k práci.