Jak hlídat informace - Smejkal, Vladimír
Zákony týkajúce sa ochrany dát informačného systému. Porušovanie autorských práv. Porušovanie predpisov o štátnom a hospodárskom tajomstve. Ochrana osobných údajov. Nekalosúťažné jednanie. Obchodné tajomstvo a porušovanie pracovného poriadku.