Mezi elektronickými paragrafy - Pola, M.
Právne informačné systémy ASPI, JURISYS, JURIX CDW, LEGSYS, PALLAS - veľké informačné systémy. Konzultant. Profideta, Winlex - malé informačné systémy. Programy na vypracovanie daňových priznaní. Charakteristika systémov a ich aplikácia.