Fenomén stierajúci hranice - Végh, Roman
Vývoj a súčasná činnosť počítačovej siete Internet. Pripojenie na Internet cez EuroTel. Výhody siete Intranet oproti Internet. EUnet - profesionálny Internet pre Európu.