Cesty k vyšší produktivitě. 8 Plánování ve výrobním podniku. Systémy MRP. 1 - Mareš, J.
Rozhodovanie a aplikácia počítačových systémov pre riadenie výrobný podnikov. Odhaľovanie podstaty, základných princípov a rozdielov počítačových systémov plánovania, známych pod skratkou MRP I a MRP II. Fungovanie systémov MRP (Material Requirement Planning) plánovanie potreby materiálu a druhej generácie MRP II (Manufacturing Resource Plannig) plánovanie výrobných zdrojov.