Nebojte se MIS a dalších zkratek - Hlavsa, J.
Charakteristika vžitých anglických skratiek, ktoré existujú v oblasti manažérskych informačných systémov (MIS): EIS (Executive Information System), PIS - prevádzkový informačný systém, DSS (Decission Support System), Business Intelligence System (BIS).