Základní vztahy mezi podnikovou logistikou a ekonomikou. 11 Controlling v logistice. 3 - Petrbok, I.
Aplikácia analýzy logistických ukazovateľov a analýza odchýliek. C-analýza odchýliek. Ukazovatele a ich charakteristika. Charakteristika ukazovateľov pre podniky logistického charakteru a podniky so štrukturovanou logistikou. Postup analýzy ukazovateľov. Riešenie záporných zistení a analýza kladných výsledkov. Teoretický príklad k analýze.