Agrocenzus 1995 a jeho první výsledky - Hurtíková, I.
Štatistické výskumy Agrocenzu v ČR v r. 1995. Okruhy ukazovateľov skúmané dotazníkom Agrocenzu. Právne formy spravodajských jednotiek Agrocenzu k 30. 9. 1995. Poľnohospodárske podniky fyzických osôb v ČR k 30. 9. 1995. Poľnohospodárske podniky obchodných spoločností a družstiev.