Analýza temp růstu průmyslové výroby, vývozu a dovozu - Šujan, I.
Analýza rastu priemyselnej výroby, vývozu a dovozu. Vplyv počtu pracovných dní v mesiaci na medziročné tempo rastu priemyselnej výroby a zahraničného obchodu. Vplyvy pôsobiace na tepmo rastu priemyselnej výroby, vývozu a dovozu.