K metodologickému souladu českých indikátorů krátkodobého vývoje s doporučeným standardem Evropské unie. 2 - Jílek, Josef
Harmonizácia českých indikátorov krátkodobého vývoja s doporučeným štandardom EÚ. Indexy pracovných vstupov - sociálnych indikátorov. Index tržieb, zakázok, výrobných cien.