Mezinárodní spolupráce jako nezbytná podmínka úspěšné transformace české statistiky - Friedlaender, J.
Základné úlohy transformácie a formy zahraničnej pomoci. Tranzitné projekty s cieľom dosiahnuť kompatibilitu so štatistickými metódami EÚ.