Model statistických zjišťování 1997 - Drápal, S.
Model štatistických zisťovaní 1997 a skvalitnenie štatistických dát a informácií pre externých a interných používateľov. Základné dokumenty štatistických zisťovaní. Základné princípy a metódy Modelu 97. Organizácia toku dát.