Národní rada pro statistické informace - její postavení a funkce ve statistické službě Francie - Šlégrová, Hana
Národná rada pre štatistické informácie vo Francúzsku (CNIS), jej poslanie, legislatíva a organizácia. História vývoja organizácie. Etapy ročného štatistického programu. Zostavovanie poradia jednaní pre programové zhromaždenia útvarov. Rozširovanie štatistických informácií CNIS.