Asimilace a překlánění národnosti obyvatelstva v Československu ve světle sčítání lidu 1950-1991 - Srb, Vladimír
Národnostné zloženie Československa od r. 1950-1991. Prírastky resp. úbytky obyvateľstva podľa národnosti medzi jednotlivými sčítaniami ľudu. Štruktúra zmien národnosti obyvateľstva v SR, ČR a Československu.