Finančné príjmy ako predpoklad ekonomickej situácie rodiny v období prechodu k trhovému hospodárstvu - Bodnárová, B.
Príjmová a hospodárska situácia rodín Slovenskej republiky v období prechodu k trhovému hospodárstvu. Analýza finančných príjmov rodín, počet osôb závislých od príjmu a subjektívne vnímanie finančnej situácie rodiny v dôsledku zmien v spoločnosti. Štruktúra spoločenských vzťahov.