Povolebný vývoj Slovenska vo svetle prieskumov verejnej mienky - Bútorová, Zora
Politická situácia po voľbách 1994. Hodnotenie stavu demokracie na Slovensku. Volebné preferencie. Profil prívržencov politických strán. Dôveryhodnosť vrcholových politických inštitúcií. Názory občanov na aktuálne problémy politiky. Súčasný systém privatizácie.