EÚ: Brilantný makroekonomický imidž SR stráca lesk - Hajšel, R.
Hodnotenie makroekonomických výsledkov podľa správy Európskej komisie. Pasívna obchodná bilancia. Bariéry znižovania nezamestnanosti. Dôsledky radikálnej zmeny privatizačných metód.