Míry výkonnosti: metodika a ilustrace - Kozák, J.
Systém mier inflácie a nezamestnanosti. Miera makroekonomickej výkonnosti. Miera výkonnosti - metodika. Konštrukcia absolútnych mier výkonností. Relatívne miery výkonností.