Verejné investície a ich vplyv na zamestnanosť - Sirotka, D.
Pojem verejné investície a ich vplyv na zamestnanosť v SR. Význam a rozsah verejných investícií pre ekonomiku Slovenska. Vývoj zamestnanosti na verejných investíciách v r. 1992-1995.