Ekonomický vývoj Spojených států amerických za vlády prezidentů George Bushe a Billa Clintona Dvě období kontinuity či zásadní změny? - Haklová, J.
USA - najväčšia ekonomika sveta. Hlavné rysy ekonomiky 80. rokov - reaganomika - ekonómia strany ponuky. Hlavné zásady nového poňatia hospodárskej politiky a hlavné etapy vývoja ekonomiky. Hospodárstvo na zač. 90. rokov. Problémy domácej ekonomiky za Bushovej vlády - recesia a pomalé oživenie. Základné prvky a problémy Clintonomiky. Clintonova ekonomická stratégia.