Zhodnotenie ekonomického vývoja EÚ ako celku - Michník, Ľubomír
Komplexné hodnotenie hospodárskeho vývoja Európskej únie na základe posledných oficiálne zverejnených údajov. Faktory spomalenia rastu. Primerané tempo expanzie svetového hospodárstva.