Viac ako dve tretiny príjmov a výdavkov bude mať FNM na budúci rok vo vlastných dlhopisoch - Hajko, J.
Z obsahu: Fond národného majetku rozhodol o privatizácii Istrochemu. Rozšírenie zoznamov FNM. Viac ako dve tretiny príjmov a výdavkov bude mať FNM na budúci rok vo vlastných dlhopisoch.