Srovnání hrubého domácího produktu České republiky za rok 1993 s Rakouskem a s dalšími evropskými zeměmi v rámci Evropského srovnávacího programu - Pelej, J.
Porovnanie HDP Česka s ostatnými európskymi krajinami v rámci Európskeho porovnávacieho programu (ECP) za r. 1993. Porovnanie HDP na 1 obyvateľa v európskych krajinách. Budúci vývoj porovnávaní.