Päť rokov transformácie z pohľadu životnej úrovne domácností Slovenskej republiky - Rybárová, Silvia
Vplyv transformačného procesu na životný štandard domácností v SR v r. 1989-1994. Pokles životnej úrovne domácností. Zmeny v štruktúre výdavkov domácností. Životný štandard podľa sociálno-ekonomických skupín domácností. Reálna úroveň spotrebných výdavkov domácností. Porovnanie životnej úrovne domácností v SR a ČR.