Japonský personální management očima českého psychologa - Montag, P.
Študijný program pre personálnych manažérov zo SVE v Japonsku. Odlišnosti japonského a západného manažérskeho štýlu. Japonský spôsob myslenia a jeho vzťah k dianiu v podniku. Hlavné spôsoby výberu a rozmiesťovania pracovníkov, ich výchova, vzdelávanie, hodnotenie a odmeňovanie. Spôsob a cesty motivácie pracovníkov.