Možnosti měření toků pracovních sil v průběhu českého transformačního procesu - Kux, J.
Meranie toku pracovných síl v priebehu transformačného procesu v Českej republike. Meranie tokov medzi hlavnými skupinami postavení v zamestnaní v r. 1994-1995. Toky pracovných síl medzi odvetviami a profesiami. Toky na trhu práce a čistá zmena v r. 1995 oproti r. 1994.