Pochvala - nejlacinější motivační prostředek - Stránský, M.
Pozitívne ovplyvňovanie a motivovanie prístupu pracovníka k práci. Význam pochvaly pre pracovníka. Pochvala v manažérskej praxi. Niektoré zásady uplatňovania pochvaly.