Pracovně sociální klima podniku a marketing - Vacek, L.
Výsledky sociologického výskumu v holdingu ČKD Praha. Základné okruhy, ktoré sa skúmali: Vzťah pracovníkov k podniku a práci. Pracovné prostredie a starostlivosť o zamestnancov. Vzťahy medzi pracovníkmi. Klady a zápory práce. Názory jednotlivých skupín pracovníkov.