Vodcovia tretieho tisícročia - Kassay, Štefan
Úvodný text k deviatim pokračovaniam seriálu o rozhodujúcich vlastnostiach a schopnostiach riadiacich pracovníkov budúcnosti. Manažér ovplyvňuje svojou prácou budúcnosť firmy.