Získávání pracovníků v Chemopetrol Group, a.s. - Horáková, Milada
Charakter personálnej práce v podniku Chemopetrol Group, a.s. Litvínov. Posúdenie funkčnosti používaných metodických pokynov pre oblasť získavania pracovníkov. Návrh vhodných opatrení pre skvalitnenie procesu získavania pracovníkov.