Běžné příjmy a výdaje v sektoru domácností v letech 1992 až 1994 a v 1. polovině roku 1995 - Vacková, L.
Charakteristika vývoja príjmov a výdajov domácností v r. 1992 - 1994. Obsah položiek sektoru domácností. Vývoj bežných príjmov a výdajov. Bežné príjmy a výdaje v 1. pol. 1995. Štruktúra príjmov a výdajov v sektoru domácností v r. 1992 - 1. polroku 1995.