DPH a uplatňovanie odpočtu dane - Drozd, M.
Význam správneho uplatňovania odpočtu dane pre určenie výsledného vzťahu platiteľa dane z pridanej hodnoty k štátnemu rozpočtu za príslušné zdaňovacie obdobie. Definícia základných pojmov. Podmienky pre uplatňovanie odpočtu dane pri zdaniteľných plneniach v tuzemsku. Dovoz tovaru a odpočet dane. Účtovné príklady.