Vývoj mezd zaměstnanců v průmyslu v období 1989 - 1.pololetí 1995 - Štípek, V.
Vplyv rozsiahlych zmien v českom priemysle po r. 1989 na vývoj miezd zamestnancov v priemysle v r. 1989 - 1. polrok 1995. Porovnanie rastu priemerných nominálnych miezd zamestnancov v priemysle a spotrebiteľských cien v rokoch 1981 - 1994. Vývoj miezd zamestnancov v priemysle a spotrebiteľských cien v r. 1989 - 1994. Vývoj nominálnych miezd zamestnancov v priemysle a produktivity práce. Rozdiely v mzdách medzi oblasťami (ČR celkom, severná Morava, Praha, východné Čechy). Plánovanie vývoja mzdy manuálne pracujúcich zamestnancov so zamestnancami celkom.