Záznamy pre daňové účely a analytická evidencia účtu 343 - Daň z pridanej hodnoty - Dóša, J.
Výklad evidencie k účtu 343 - Dane z pridanej hodnoty. Povinnosť platiteľa DPH. Vedenie záznamov pre daňové účely. Účtovné prípady na účte 343. Schematické znázornenie účtovných prípadov. Rekapitulácia podľa jednotlivých analytických účtov k účtu 343. Výkaz "Analytická evidencia k účtu 343". Účtovné prípady na analytických účtoch. Účtovné prípady pri zostavení daňového priznania.