Budúcnosť penzijných fondov na Slovensku - Škrovánková, Lea, 1954-
Systém dôchodkového pripoistenia na Slovensku. Koncepcia dôchodkovej sústavy založená na trojstupňovom riešení dôchodkového zabezpečenia. Sociálny charakter penzijného pripoistenia. Penzijný fond - samostatná finančná inštitúcia.