Zákon o cestovných náhradách
Zákon č.119/1992 Zb. o cestovných náhradách v znení neskorších predpisov.. Poskytnutie náhrad výdavkov pri pracovných cestách a pri pridelení výkonu práce v zahraničí. Dôvodová správa.