Programy zaměstnanosti na trhu práce členských zemí OECD - Beneš, S.
Boj s nezamestnanosťou patrí už dlhé roky k problémom, s ktorým sa zaoberajú jednotlivé štáty a medzinárodné organizácie. Miera nezamestnanosti v jednotlivých krajinách OECD. Výdavky na aktívnu politiku zamestnanosti. Účinnosť niektorých programov a opatrení v sledovaných krajinách. Poradenstvo a sprostredkovanie zamestnanosti. Podporovanie zamestnanosti prostredníctvom verejnoprospešných prác.