Vybrané výsledky výberových súpisov pracovných síl za rok 1995 - Čutková, Z.
Výsledky z výberového zisťovania o počte aktívnych pracovných síl na Slovensku v roku 1995. Rozdelenie pracovných síl podľa sociálnych skupín, zamestnania, dĺžky pracovného času, odvetvia a sektorov. Úroveň nezamestnanosti v r. 1995 podľa veku, vzdelania a trvania nezamestnanosti.